Yoga retreat Texel
Alle rust en ruimte voor uzelf

Even weg zijn van alle prikkels en verantwoordelijkheden? Met een yoga retreat bij Duinlodges Texel laat je de dagelijkse stress achter je en ligt de focus even helemaal bij jezelf. Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor een retreat. Misschien wil je werken aan je eigen yoga practice en je helemaal onderdompelen in yoga of wellicht heb je nog nooit aan yoga gedaan en is een yoga retreat juist het zetje dat je nodig hebt om te beginnen met yoga.

De ongedwongen sfeer en rustgevende natuur op Texel halen je even helemaal uit de snelheid van het dagelijkse leven. In rust en stilte lukt het vaak veel beter de balans op te maken voor jezelf en krijgt bewustwording een kans. Iets wat door de yogalessen versterkt wordt. Gelukkig vinden we het steeds normaler om even tijd voor onszelf te nemen en onze ‘batterij’ op te laden. Texel is de ultieme plek voor een yoga retreat, je vindt hier alles om even tot jezelf te komen! Lange stranden, kilometers witte duinen, groene dennenbossen en verschillende natuurgebieden. 

Yoga retreat bij Duinlodges Texel

Een yoga retreat bij Duinlodges Texel is een beleving die veel groter is dan alleen yoga. Zo is er ook veel aandacht voor gezonde voeding en persoonlijke invulling. Voldoende vrije tijd maken het mogelijk het weekend helemaal naar wens in te richten en te doen waar jij behoefte aan hebt. Kom helemaal tot rust tijdens een wandeling over het strand, of bezoek de verschillende gezellige dorpjes op het eiland. Ook massages en workshops horen tot de mogelijkheden.

“Yoga is een middel, een weg die je kan helpen om lichter in het leven te staan. Het helpt om lichaam en geest in balans te brengen zodat we meer rust en tevredenheid ervaren” 

Yoga voor iedereen

Of je nu een beginner bent of al jaren aan yoga doet: een yoga retreat op Texel is geschikt voor iedereen. Tijdens de yoga retreat worden er verschillende vormen van yoga gegeven door professionele yogadocenten.

Het programma

Het yoga retreat weekend start op vrijdagmiddag en duurt tot zondagmiddag 16.00 uur. Nog iets langer genieten van Texel? Dan is het mogelijk om uw verblijf bij Duinlodges Texel (tot maandag) te verlengen.

  • Vrijdagmiddag tot zondagmiddag 16.00 uur
  • Verblijf bij Duinlodges Texel
  • Verlengen tot maandag mogelijk

Prijzen & beschikbaarheid

Interesse in een yoga retreat weekend bij Duin Lodges Texel? Neem contact met ons op voor de prijzen en beschikbaarheid. 

Contact opnemen Contact